Erfaren Javautvecklare till Sealfx

Vi växer och behöver stärka vårt team med en erfaren Javautvecklare med intresse för FinTech!

Hos oss får du utveckla en automatiserad lösning som effektiviserar valutahantering för internationella företag. Sealfx levererar en molnbaserad valutarobot som implementeras som en del av kundens affärssystem för att säkerställa valutahantering med hög precision, och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi är stolta över att ligga i framkant med vår lösning och arbetar redan idag med många stora och välkända kunder, tillsammans med de största bankerna i Norden. Vår vision är att erbjuda våra kunder den mest innovativa och kostnadseffektiva lösningen för valutahantering.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba agilt med continuous integration and deployment, är strukturerad och noggrann, vill vara med och påverka utveckling och arkitektur med nya innovativa lösningar och ha ett nära samarbete med erfarna kollegor. Som person är du självgående, dedikerad och triggas av att leverera kvalitativa lösningar.

Vi ser gärna att du har:

  • Goda kunskaper inom Java och programmering

  • Högskoleutbildning inom IT, eller motsvarande

  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  • God kommunikativ förmåga och gillar kunskapsutbyte med dina kollegor

Meriterande:

  • Erfarenhet av transaktionstunga system med hantering av många transaktioner parallellt

  • Systemintegration-/ säkerhetskunskap

Förhoppningsvis känner du till och har arbetat med flera av följande i vår stack: Spring, Network protocols, REST, SOAP och Socket, Multithreading, XSLT, Docker, MariaDB/ MySQL, Camel, Redhat (eller övr. Linux)

Vi erbjuder

Som erfaren Javautvecklare på Sealfx kommer du bli en viktig medlem som driver vår kontinuerliga tillväxt. Hos oss kommer du att utmanas tekniskt och lära dig valutamarknaden. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt lönepaket och balans mellan jobb och fritid. Vi är inte den traditionella “pingisbord-startupen” då flera av oss har familj. Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm där vi värderar flexibla arbetstider och värdesätter våra anställdas hårda arbete och fritid.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie-Louise Jarl Klintemar på telefon 070-939 88 78 eller på mail marie-louise.jarl@sealfx.com.